Wise Happiness 2013

Arbetsgivaren har din lycka i sin hand

Alla strävar efter ökad lycka. Men lycka kan ibland kännas som ett abstrakt begrepp som vi inte rår över. Så är det inte. Det finns en rad konkreta faktorer som till stor del avgör om vi känner oss lyckliga eller inte. Många kan vi påverka själva, andra kan arbetsgivaren hjälpa oss med.

Wise Happiness är en undersökning av vad som gör människor lyckliga, i allmänhet och på jobbet. Med undersökningen vill vi identifiera de positiva drivkrafter som vi så väl behöver för vårt välbefinnande. Positiva drivkrafter hos oss själva som individer, som arbetsgivare, som medarbetare och för våra kunder.

– Lyckliga människor sprider glädje, välmående och motivation. De presterar bättre och bidrar därför till högre lönsamhet. Wise Happiness-undersökningen, med över 5 000 respondenter i Sverige och Danmark, identifierar de positiva drivkrafterna som alla behöver för att må bra. En viktig vägledning för både arbetsgivare och individer, säger Roland Gustavsson, vd på Wise Group.

Wise Happiness 2013

Wise Group AB är en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, bemanning och HR/personalområdet. Wise erbjuder en heltäckande portfölj av tjänster för såväl operativ som strategisk HR. Wise har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Borås.

 
NyhetLars Rodvaldr