Vill du bli flygledare?

DSC_2869_2500_16-9_duo_#7BCDEA.png

FLYGLEDARE

Nu kan du söka utbildningen till flygledare.

Är du lättlärd, tekniskt intresserad, duktig på att hålla huvudet kallt under stress och har en gymnasieexamen? Då kanske en utbildning till flygledare är något för dig!

Vad gör en flygledare?
En flygledares främsta arbetsuppgift är att leda och separera flygplan så att de inte kommer för nära varandra – och samtidigt se till att flygtrafiken flyter smidigt.

ACR växer och söker dig som med stort driv och engagemang vill utbilda sig till flygledare. Vi erbjuder dig ett spännande yrke med innovativa arbetsplatser i Sverige och utomlands. Arbetet är kritiskt för flygsäkerheten och kräver att du tar stort ansvar. I gengäld erbjuder vi ett väldigt omväxlande och stimulerande arbete med bra förmåner.

Vem är du?
Du har en väldigt god samarbetsförmåga och vill arbeta i grupp – något som kräver att du är anpassningsbar. Du tar ansvar och har känsla för att fatta egna beslut. Dina egenskaper kommer testas – så att vi kan erbjuda utbildningsplatser till dem som anses vara mest lämpade för yrket. Testerna består av ett flertal steg och uppfyller du de grundläggande kraven blir du kallad vidare i processen. 

Nyfiken?
Läs mer på vår sida för rekrytering. Där hittar du också ett ansökningsformulär.

 
Wilhelm Wohlfahrt